Itika and Lindey

Dungse blikt terug op eerste helft BeStart 5

Bij de BeStart DemoDay op maandag 16 november pitchen de acht cleantech startups uit de BeStart 5 jaargang hun innovatie aan het netwerk. Lindey Cafsia, co-founder van Dungse, geeft een terugblik op het programma van het afgelopen half jaar.

“Met Dungse produceren we onder andere een serie van 16 nieuwe composieten gemaakt van koeienmest. BeStart helpt ons enorm om te focussen en ook echt te doen. De pitchtraining die we voor de DemoDay hebben gehad was bijvoorbeeld niet alleen inhoudelijk interessant, maar zette ons ook aan het denken: wat moet er eigenlijk in onze pitch staan? Wie hebben wij in de huidige fase van ons bedrijf nodig? En wat willen we dan precies van hen?

Logo Dungse

Met ons product van koeienmest zijn er talloze mogelijkheden te bedenken, wat we met al onze creativiteit en ambities dan ook doen. Maar het is ook belangrijk om steeds weer terug naar de basis te gaan.  Waar willen we nou echt naartoe? Wat zijn de stappen om daar te komen, wat hebben daarvoor nodig en vooral ook: wie hebben we daarvoor nodig? De startup coaches en de experts in dit programma houden ons steeds opnieuw een spiegel voor en we leggen onze plannen vast op papier. Dat is heel waardevol. Als je echt vooruit wilt, kun je enorm veel uit dit programma halen.

Daarbij komt dat we met de groep van startups veel aan elkaars feedback hebben. Hoewel iedereen met verschillende producten bezig is, delen we wel een gezamenlijke ambitie en doelen. Ze beleven ongeveer dezelfde dingen als wij, wat een band schept.”

Meer weten over Dungse en onze andere startups? Sluit maandag 16 november van 14.30-17.00 aan bij de DemoDay!

Meer info over de DemoDay

Direct aanmelden