Bomen op gebouw

Eerste uitdagingen voor BeStart Challenge zijn binnen

Eind oktober 2018 deden we een oproep aan bedrijven om een cleantech challenge uit te schrijven voor startups. Inmiddels hebben we een aantal mooie duurzaamheid uitdagingen ontvangen en de komende maand gaan we aan de slag met de definitieve formulering hiervan. Naar verwachting kunnen we begin januari meer vertellen over de inhoud van de challenges.

De bedoeling van de BeStart Challenge is dat startups rechtstreeks werken aan een concreet probleem in een bestaand bedrijf. Zo ontwikkelen ze hun product in nauwe samenwerking met de klant, waardoor de kans op een daadwerkelijke product-market fit  groter is. De startups die meedoen aan de BeStart Challenge doorlopen dezelfde Think-Check-Grow stappen als de startups die aan het reguliere programma meedoen.

Meer informatie over de BeStart Challenge

Zodra de formulering van de Challenges rond is, plaatsen we op onze website alle informatie over de inhoud van de Challenges en de manier waarop je je hiervoor kunt inschrijven. Wil je nu alvast je interesse kenbaar maken, geef dat dan door via het contactformulier op onze website. Je kunt je daar ook inschrijven voor het reguliere programma, waarin je los van de Challenge aan de (bedrijfsmatige) ontwikkeling van je onderneming werkt. Kijk hier voor meer informatie over het Think – Check – Grow programma.

Ook een duurzame Challenge uitschrijven?

Werk jij in een gevestigde onderneming en heb je een concrete uitdaging op het gebied van circulariteit? Wij zijn doorlopend op zoek naar bedrijven die een Challenge willen uitschrijven. Neem contact op met ronald@bestart.nl om te informeren naar  de mogelijkheden.