Schrijf je startup uiterlijk 12 april in voor de accelerator van 2021-2022

Heb jij een duurzame startup? En zoek je hulp om de juiste markt te vinden en je onderneming goed op poten te zetten?

Meld je aan voor de BeStart accelerator! In mei 2021 begint het nieuwe programma.

Waarom meedoen?

  • Je wordt onderdeel van ons hechte cleantech netwerk met investeerders, financiers, launching customers en ervaren ondernemers die je willen helpen om je innovatie te laten slagen.
  • Er is ruimte voor jouw bedrijf in Noord-Nederland. Je krijgt toegang tot testlabs om je technologie te valideren, er is betaalbare huisvesting en alles en iedereen ademt circulariteit.
  • Je krijgt individuele coaching, we helpen je met je business model, je kunt sparren met andere startups en je krijgt bedrijfskundige colleges.
  • Het BeStart programma is gratis dankzij onze initiatiefnemers: Ecommunity Park, WaterCampus Leeuwarden, Paques BV en Omrin. En natuurlijk onze financiers: Provincie Fryslan, PPS Biobased Economy, Innofest en FB Oranjewoud.

Voor wie?

Wij richten ons op cleantech bedrijven (milieu, waterbeschikbaarheid, circulariteit of energiebesparing) in Noord-Nederland en bedrijven die ervoor open staan om hun business naar onze regio uit te breiden. Check in deze video van Founded in Friesland welke kansen onze regio biedt!

Bron: Founded in Friesland, Klant in Zicht, Ramon Hoogerhuis

Samen je business onderzoeken

Binnen het programma onderzoek je in een hoog tempo of jouw business concept kans van slagen heeft. We helpen je op de juiste zaken te focussen en na te denken over hoe je jouw product of dienst in de markt zet. Wat is je business model? Hoe ga je geld verdienen? Wat zijn de kenmerken van jouw markt? Hoe kijken je beoogde klanten, financiers, leveranciers en andere relevante partners aan tegen je idee? Welke juridische, financiële en organisatorische vraagstukken kom je tegen? Samen gaan we op zoek naar de juiste product-market fit.

Wat verwachten we van jou?

Hoewel het programma gratis is, stellen we voorwaarden aan jouw deelname. We verwachten 100% aanwezigheid en inzet: voor je bedrijf, voor de andere deelnemers en voor het cleantech netwerk in Noord-Nederland.

Voorwaarden om mee te doen

  • Je idee, product of dienst is schaalbaar en draagt bij aan een schonere wereld;
  • Je hebt een prototype;
  • Er is een product-market fit en/of een launching customer;
  • Je bent een aanpakker, committed en je hebt bij voorkeur een team om je heen verzameld;
  • Er is een duidelijke match tussen jouw bedrijf en het Noord- Nederlandse ecosysteem op het gebied van circulariteit en duurzaamheid.

Aanmelden

Meld je voor 12 april aan! Na een eerste screening word je uitgenodigd om te pitchen voor een vertegenwoordiging uit ons netwerk. Dit pitch event vindt op 19 april plaats. Word je geselecteerd, dan begin je in mei 2021 aan de BeStart accelerator!

BeStart geeft mij een stok achter de deur.

Geen excuses. Gewoon gaan!

Itika Gupta, Dungse, deelnemer 2020

Download de brochure voor startups