DemoDay 12-4-21

Programma 2020-2021 afgesloten met energieke DemoDay

Wat een jaar is het geweest voor onze startups van 2020-2021. Ondanks de COVID19 situatie, die het niet bepaald makkelijk maakte om hun bedrijf te laten groeien, zijn ze zich hard blijven inzetten om hun startup en daarmee de wereld een stukje beter te maken. Dus props voor Dungse, Eatcup, Fertipaq, Powerchainger, Pyrolyze, Sensoty en Wasted!

Betrokken cleantech netwerk

De Demoday op maandag 12 april was extra bijzonder door het gebruik van de nieuwe tool Wonder.me. De bezoekers ‘liepen’ digitaal langs de startups om hen te helpen met hun prangende vragen en konden elkaar aanschieten om weer eens bij te praten. Dit leidde tot inspirerende en bij tijd en wijle hilarische momenten. Veel dank aan ons betrokken cleantech netwerk voor jullie doorlopende steun aan onze startups!

Hoewel we onze startups van 2020-2021 nu laten gaan als alumni, is het niet echt een afscheid. We blijven ze volgen en ondersteunen waar mogelijk.

Vooruit kijken naar 2021-2022

En nu kijken we langzaam vooruit naar de zesde BeStart lichting! Op maandag 19 april 2021 houden we een besloten pitchevent, waarbij de best passende startups door een jury zullen worden geselecteerd om aan het accelerator programma van 2021-2022 mee te doen.

Meld je aan voor onze social media en de nieuwsbrief onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven!